Rondreis Inger Afbeelding Rondreis Inger
Rondreis Inger ***
Bestemming: Rondreizen Zweden - Fly Drive Zweden

Rondreis Inger

***

plane hotel car transfer


12 Dagen

Tijdens deze rondreis ontdekt u verschillende regio's van Midden-Zweden. De huiselijke sfeer in de verschillende hotels, met terras of tuin, biedt u de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen. En het rustige reistempo geeft u de gelegenheid om de mooie omgeving te verkennen. Ga vanuit het eerste hotel een dag naar Stockholm. Het tweede overnachtingsadres is in het culturele Dalarna, waar u aan het Siljanmeer verblijft. U eindigt de reis in de provincie Värmland, waar u de natuur in kunt trekken voor mooie wandelingen of fietstochten.Dag 1: Overtocht Kiel-Göteborg met Stena Line. Overnachting aan boord.


Dag 2 t/m 4: Kungsör, Kungsörstorp Hotel. Ca. 345 km, 3 overnachtingen.

Na de autorit vanuit Göteborg verblijft u een aantal dagen aan de rand van het Mälarenmeer. Rondom dit meer liggen wel 100 kastelen die open zijn voor publiek. Zo kunt u één van de meest beroemde kastelen Gripsholm Slott in het historische Mariefred bezoeken, wat op nog geen uurtje rijden afstand ligt. Vanaf Kungsör kunt u gemakkelijk op de trein stappen om een dag naar Stockholm te gaan. Of bezoek het oude stadje Arboga, gelegen op een steenworpafstand. Hier kunt u het Hjälmarenkanaal volgen naar het gelijknamige meer. Dit 13 km lange kanaal telt maar liefst 9 sluizen; de vele bootjes die hier doorheen komen is leuke bezienswaardigheid. 's Avonds is het heerlijk bijkomen in de hottub van het hotel, gelegen in de tuin en met uitzicht op het meer. Op de eerste avond is een 3-gangendiner inbegrepen. verken Stockholm op de fiets. Een must is een bezoek aan het bekendste museum van Stockholm, het Vasa Museum. Kijk voor meer informatie en prijzen onder de tab extra's.

Dag 5 t/m 7: Rättvik, Hotel Lerdalshöjden. Ca. 220 km, 3 overnachtingen.

Vanuit Kungsör rijdt u door naar het culturele hart van Zweden: de provincie Dalarna. Stop onderweg in Falun voor een bezoek aan de oude kopermijn, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. U komt vervolgens aan in Hotel Lerdalshöjden, met uitzicht op het Siljanmeer. Dalarna staat bekend om de vele tradities en uiteraard de handgeschilderde Dalapaardjes uit Nusnäs. Stap in Rättvik aan boord van de oude stoomboot Gustaf Wasa en vaar over het Siljanmeer langs verschillende plaatsen. 's Avonds kunt u een concert bijwonen in het bijzondere openluchttheater Dalhalla in een voormalige kalksteengroeve. bezoek het Roofdierenpark in Orsa of ga berensporen in Kvarnberg. Kijk voor meer informatie en prijzen onder de tab extra's.

Dag 8 t/m 10: Sunne, Ulvsby Herrgård. Ca. 230 km, 3 overnachtingen.

U komt aan in de provincie Värmland, waar u verblijft in een hotel aan de rand van het Frykenmeer. Geniet van een goed boek in de tuin van het hotel. Bezoek in Mårbacka het huis van Selma Lagerlöf, de schrijfster van o.a. Nils Holgersson. Of trek een dag de natuur in en maak een mooie wandeling in het Glaskogen natuurreservaat, misschien ziet u nog wel een vos of eland. Kanoën behoort hier ook tot de mogelijkheden, of maak een fietstocht met een lorrie over een oude spoorlijn.

Dag 11: Overtocht Göteborg-Kiel met Stena Line. Ca. 290 km Overnachting aan boord.

Maak onderweg naar Göteborg een stop in Trollhättan om te kijken bij de sluizen.

Dag 12: Aankomst in Kiel.Hotels

I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • 11 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.Overige Informatie
Dag tot dag:
Dag 1 Overtocht Kiel-Göteborg met Stena Line
Dag 2 t/m 4 Kungsör
Dag 5 t/m 7 Rättvik
Dag 8 t/m 10 Sunne
Dag 11 Overtocht Göteborg-Kiel met Stena Line
Dag 12 Aankomst in Kiel

Beschikbaarheid
Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Rondreis Inger 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail