13 daagse autorondreis inclusief overtochten Zweedse Charme Afbeelding 13 daagse autorondreis inclusief overtochten Zweedse Charme
13 daagse autorondreis inclusief overtochten Zweedse Charme ***
Bestemming: Rondreizen Zweden - Fly Drive Zweden

13 daagse autorondreis inclusief overtochten Zweedse Charme

***


13 Dagen

Tijdens deze rondreis ontdekt u het Zweden van de bijzondere hotels en culinaire verrassingen. De Herregird hotels ademen de sfeer van vroegere tijden uit en u komt hier volledig tot rust in een prettige ambiance. Uiteraard zijn de hotels dusdanig gekozen, dat u in de omgeving veel kunt zien en bezoeken. Hoogtepunten * Goteborg * Virmland * Vadstena * Gota Kanal * Glasriket * bijzondere hotels

Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 1: Nederland - Kiel, ca. 550 km

U rijdt vandaag naar Kiel in het noorden van Duitsland, waar om ca. 19.00 uur de cruiseferry van de Stena Line vertrekt naar Goteborg. Aan boord zijn diverse bars en restaurants, een casino en er zijn winkelmogelijkheden. U overnacht in een 2-persoons binnenhut. Het ontbijt en diner aan boord zijn niet inbegrepen, maar kunt u wel vooraf reserveren.

Dag 2: Goteborg - Vargon, ca. 80 km

Vanuit Goteborg rijdt u door het groene landschap naar Trollhittan aan de zuidpunt van het Vinernmeer.

Dag 3 en 4: Vargon - Sunne, ca. 210 km

Langs de westoever van het Vinernmeer rijdt u naar de groene provincie Virmland. Hier in de natuur kunt u heerlijk wandelen en fietsen. De beroemde rivier de Klarilven slingert zich door het landschap en nodigt uit tot het maken van een boottochtje. Cultuur treft u in het Selma Lagerlof museum, de beroemde Zweedse schrijfster die hier in Sunne gewoond heeft. U verblijft twee nachten in het Fryken Strand Hotel.

Dag 5 en 6: Sunne - Soderfors, ca. 380 km

U verlaat de bossen van Virmland en rijdt naar Soderfors waar u twee nachten in het Soderfors Herrgird hotel verblijft. Een mooi hotel aan de oever van de rivier de Dalilven. Rondom het landhuis bevindt zich een prachtig Engels park. U kunt hier heerlijk tot rust komen en op en top genieten.

Dag 7 en 8: Soderfors - Mariefred, ca. 205 km

Onderweg naar Mariefred komt u na een uurtje in Uppsala. Wij raden u aan een bezoek te brengen aan de kathedraal, de grootste van Zweden. De kerk is gebouwd in de 13e en 14e eeuw in gotische stijl met rode bakstenen. Kenmerkend zijn de hoge spitsen. Voorbij de hoofdstad van Zweden, Stockholm, rijdt u naar het pittoreske Mariefred, waar u komende twee nachten verblijft.

Dag 9 t/m 11: Mariefred - Dio, ca. 470 km

Een langere tocht vandaag, maar u heeft de tijd. Door het groene landschap rijdt u naar Smiland in het zuiden van Zweden, het centrum van de Zweedse designindustrie. In de omgeving van Vixjo vindt u veel toonaangevende meubelfabrikanten. Maar het Glasriket, het hart van de Zweedse glasindustrie is het meest bekend. Hier liggen vijftien kleinere en grotere glasfabrieken, die u kunt bezoeken met uw Glassriket Pass (inbegrepen) en waar u glasblazers aan het werk ziet. U verblijft drie nachten in Mockelsnis Herrgird.

Dag 12: Dio - Goteborg, ca. 250 km

U rijdt na het ontbijt richting Goteborg en heeft nog tot aan het einde van de middag de tijd om hier rond te kijken. De ferry van de Stena Line vertrekt om ca. 19.00 uur naar Kiel. U overnacht in een 2-persoons binnenhut.

Dag 13: Kiel - Nederland, ca. 550 km

De rondreis eindigt om 09.00 uur in Kiel. Na het onschepen rijdt u terug naar Nederland.

Uw hotels U verblijft in bijzondere, sfeervolle hotels die vaak landelijk gelegen zijn. De zogenaamde Herregird. U verblijft in een kamer op basis van logies en ontbijt. Aangezien de hotels kleinschalig zijn en bijvoorbeeld voor trouwerijen worden gereserveerd, kan het voorkomen dat een hotel is volgeboekt. We reserveren dan een passend alternatief hotel in de omgeving.

Overnachtingen 2 nachten Stena Line, 2-persoonsbinnenhut 1 nacht Vargon, Ronnums Herrgird 2 nachten Sunne, Fryken Strand Hotel 2 nachten Soderfors, Soderfors Herrgird 2 nachten Mariefred, Gripsholmsviken Herrgird 3 nachten Dio, Mockelsnis Herrgird

Inbegrepen * Overtocht Kiel-Goteborg v.v. met de Stena Line inclusief een normale personenauto 2 overnachtingen in een 2-persoonsbinnenhut (type B2) op basis van logies 10 Overnachtingen in een standaard 2-persoonskamer met bad of douche en toilet op basis van logies en ontbijt Glassriket Pass Reisbeschrijving en landkaart

Niet inbegrepen Toeslag ontbijt en diner aan boord van de Stena Line: 55 per persoon per enkele reis Entree- en parkeergelden

Bij ons inclusief! * Glassriket Pas voor 2 personenLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

13 daagse autorondreis inclusief overtochten Zweedse Charme 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail